skip to Main Content

Project Description
Project Details

The renovation and addition to this 1930s Forest Service Cabin on Lake Wenatchee is currently under construction. Hinge Studio worked with the home owners to modify an existing 14 x 20 foot lean-to mudroom into a two story addition that encorporates a porch, stair, dining area, bathroom, and bedroom. Combining this addition with a kitchen and bathroom renovation, the cabin becomes a generous and functional summer gathering place for all the generations of this large family. The renovation keeps the existing log structure intact – exposing the 75 year old logs where ever possible. A simple material pallet including exposed structural beams and plywood, as well as off the shelf cabinets customized with plywood doors created a very cost-effective solution that is in keeping with the cabin’s rustic character.

Square Footage: 1,950 SF
Location: Lake Wenachee, WA
Structural Engineer: Buker Engineering

Back To Top