SOUTH BEACON

 

  

Hinge studio worked with this young family to renovate their small outdated kitchen and expand their living and entertaining space for their growing family and circle of friends. The project resulted in a small addition to their single-family home efficiently housing an expanded kitchen and eating area and a second-story master suite. Hinge Studio designed the added stair as a kind of vertical library to house the family’s large book collection. The handsome wood and light filled library is complete with cozy reading nook at the lowest level. The generous use of wood, exposed beams, and windows in this project create an addition that is both warm and cozy, and open and modern.

Links + Credits:
RJ Day Construction, Contractor

 

Posted in Renovation, Residential, Work. RSS 2.0 feed.